Lønnsstatistikken - vårt viktigste verktøy!

Farmaceutene er den absolutt største fagforeningen for farmasøyter i Norge, og vår lønnsstatistikk gir den beste oversikten over lønnsnivået som profesjon. En høy svarprosent er avgjørende for statistikkens troverdighet, og det er derfor svært viktig at alle medlemmer svarer. Husk også be dine kollegaer om å svare på undersøkelsen, dersom de er medlemmer!

Statistikken blir sendt ut basert på registrerte arbeidsforhold, og det betyr at medlemmene som jobber mer enn ett sted, vil få den tilsendt flere ganger - og må svare flere ganger.

Selve undersøkelsen skal være mulig å besvare på 2-3 minutter, dersom du har lønnsslippen tilgjengelig. Svarene suppleres med grunnlagsdata fra medlemssystemet.

Er du usikker på om vi har korrekte data registrert, logg inn og sjekk i dag! Her finner du veileder for bruk av min side. Eventuelle feil kan meldes oss på medlemsregister@farmaceutene.no.

Svar og vinn gavekort m.m.

Vi trekker ut fem medlemmer som vinner hvert sitt gavekort á 1000,- og ytterligere 20 medlemmer som vinner diverse Farmaceutene-effekter.