Valgkomiteen ønsker forslag fra deg

nettdsc_4067.jpg
Leter etter deg: Valg­komiteen, her ved Marthe Gaarder, leder Terje Nilsen (i midten) og Frank Jørgensen, vil ha deg som ønsker å gjøre en innsats for faget og dine kolleger. Arkivfoto: Tore Rasmussen Steien

Valgkomiteen ønsker forslag fra deg

Valgkomiteen har startet letingen etter to nye styremedlemmer til Sentralstyret og ønsker ditt forslag til gode kandidater.

Valgkomiteen forbereder valget til Sentralstyret på representantskapsmøtet (RS) i juni og har nå begynt letingen etter kandidater. Alle medlemmer har fått en questback på e-post hvor de kan foreslå kandidater.

— Hvis du er engasjert i farmasifaget og har meninger om hvordan foreningen bør drives fremover, eller du kjenner noen du tror vil gjøre en god jobb i styret, så tar vi imot alle forslag med stor glede, sier leder Terje Nilsen.

To nye styremedlemmer

Valgkomiteen skal foreslå kandidater til de to styremedlemvervene som ikke var til valg under forrige RS. De har startet arbeidet, spurt noen potensielle kandidater og har allerede et par klare, men ønsker gjerne forslag.

Hvis du har møtt en farmasøyt som har imponert deg og som du tror har noe å gjøre i styret, eller du ønsker noen som representerer din region eller ditt fagfelt, så er det bare å komme med forslag. 

Nilsen understreker at det er ufarlig å foreslå noen. Komiteen opplyser ikke hvem som har foreslått kandidaten, og det er komiteen som spør aktuelle kandidater.

Vil også ha deg

Nilsen håper også folk ikke er redde for å foreslå seg selv. Hvis noen ønsker å gjøre en innsats, er det kun positivt, og det er ingen grunn til å være beskjeden. Komiteen vil heller ikke opplyse om kandidaten har meldt seg selv.

Valget av nye styremedlemmer vil foregå på årets RS i juni, som er det første RS  etter nye vedtekter, og de vil sitte fra 1. september 2021 til 31. august 2023. 

Hvordan komme med forslag

Alle medlemmer har fått en questback om valget. Gå inn på «Mine sider» på farmaceutene.no og sjekk at du har registrert riktig e-postadresse. Du kan også komme med forslag til medlemmene i Valgkomiteen på e-post:

Terje Nilsen (terje.nilsen@unn.no)

Frank Jørgensen (frank.jorgensen@sav.no)

Tove Ytterbø (tove.ytterbo@gmail.com)

Csaba Pataki (chabapataki@gmail.com)

Marthe Gaarder (marthe.gaarder@apotek1.no)