Å være fagorganisert gir deg de beste avtalene

familie.jpg

Å være fagorganisert gir deg de beste avtalene

Å være medlem i Farmaceutene har mange fordeler, og det er trygt å alltid ha noen i ryggen. En av fagforeningsgodene du virkelig kan spare mye penger på, er boliglånsrenta.

Er du ikke medlem av Farmaceutene ennå - meld deg inn her!

 

Vi er hele tiden på jakt etter de beste tilbudene og avtalene, og hvordan vi kan spare mest mulig på de tingene som er helt nødvendig i livet. Bankavtaler er en av disse tingene, og gode bankfordeler og avtaler gjør at du betaler minst mulig i renter på boliglånet.

– Danske Bank har vært ledende på gode betingelser på boliglån over lengre tid, og tilbyr nå en rente på 1,40 prosent til medlemmer i Farmaceutene, og 1,30 prosent til medlemmer under 34 år. Rentenivået i Norge er nå rett og slett det laveste i moderne tid, sier Aleksander Dahl, leder for personmarked hos Danske Bank i Norge.

Som medlem i Farmaceutene er du sikret et godt tilbud hos Danske Bank i årene fremover.  I 2020 satte Norges Bank ned renten tre ganger, Danske Bank reduserte sin rente hele fem ganger. På den måten sikres kundene å alltid ha en av markedets beste renter. Og det har vi tenkt til å fortsette med i 2021 også.

Våre medlemmers fordeler

  • Danske Bank gir ekstra gode fordeler til medlemmer i Farmaceutene, blant annet boliglånsrente på 1,40 prosent, og 1,30 prosent for medlemmer under 34 år
  • Medlemmene får også gode priser og avtaler for både billån, sparing og investering, forsikring og ved salg av bolig
  • Danske Bank gir også tilgang på dyktige rådgivere og hjelp når medlemmene trenger det

Spar 12 000 kroner

Dette regnestykket viser enkelt hvor mye du kan spare, men først litt bakgrunnsinformasjon; utregningen baserer seg på en vanlig rente på 1,80 prosent og et lån på tre millioner. 

1,80 % - 1,40 % = 0,04 % * 3 000 000 = 12 000 kroner

12 000 kroner på et år er mye penger, som du kan bruke på andre ting – kanskje investeringer eller sparing til noe du ønsker deg?

God bankavtale

En viktig ting å huske på er at renten kan gå opp og ned, men ved å være fagorganisert slipper du å ringe banken jevnlig for å forhandle til deg den beste renten– det er nemlig allerede gjort av din fagforening.

– Når banken justerer boliglånsrenten, blir den automatisk endret for alle medlemmene i Farmaceutene. Ergo; du slipper da å tenke på om du har riktig nivå på boliglånsrenten og behøver ikke å «passe på» banken, slik veldig mange har opplevd at man ellers må, sier Dahl.

Du er ikke alene

Visste du at nesten 1,3 millioner norske arbeidstakere var medlem i en arbeidstakerorganisasjon ved inngangen til 2020? Det betyr at dere er mange i samme båt, som ønsker å få de beste avtalene. Og med så mange med de samme interessene og ønskene, er det også mange knallgode avtaler å benytte seg av. Husk å sjekke hvilke gode avtaler Farmaceutene har på forsikring, bank, juridisk hjelp og kurs.

Flytt boliglånet til Danske Bank

Vil du sikre deg gode vilkår på ditt boliglån, både nå og i årene fremover?

Som medlem i Farmaceutene skal du føle deg trygg på at du til enhver tid har en av markedets aller beste renter. Du slipper å bruke tid på å forhandle deg til en bedre pris, fordi foreningen allerede har gjort det for deg.

• Få tilbud på boliglån

• Søk om finansieringsbevis

Er du ikke medlem ennå - meld deg inn her!