Sommerhilsen fra Rønnaug

Rønnaug rosebusk.jpg
Debby Hudson

Sommerhilsen fra Rønnaug

Om ferien ikke nødvendigvis er her ennå, så er i alle fall sommeren det - korona eller ikke!

Kjære medlem,

Om ferien ikke nødvendigvis er her ennå, så er i alle fall sommeren det - korona eller ikke!

Nye kollegaer

Sommerstart betyr at nye farmasøyter er blitt klekket ut. Gratulere til alle dere nyutdannede farmasøyter, og hjertelig velkommen inn i arbeidslivet. Dere har gjort et smart yrkesvalg.

Krevende vår

De siste månedene har imidlertid vært spesielle og krevende for mange. Tusen takk for den formidable innsatsen som er gjort, og en spesiell honnør til alle dere som daglig har vært/er i nær pasient/kundekontakt. Uten dere hadde ikke mange norske pasienter hatt tilgang på legemidler. Jeg er nå veldig glad for å kunne melde at de fleste permitterte er tilbake i jobb. Så får vi håpe at folk flest overholder smittevernreglene i sommer slik at vi unngår nye smittebølger og nedstengninger til høsten. Men det vil vi ikke vite før sommeren er over.

Lønnsoppgjøret

Det vi imidlertid vet skal skje til høsten er lønnsoppgjør. Årets lønnsoppgjør starter i august, og blir spennende fordi utgangspunktene er så varierende. Noen virksomheter har gjort det veldig bra trass i korona og andre ikke.

Valg i foreningen

Og det jo ingen høst uten valg. Først ute er valg av regionstyrene som skal erstatte kretsene. Senhøstes er det valg på nytt sentralstyre, og før nyttår skal det gjennomføres valg til samtlige plasstillitsvalgtsverv, hovedtillitsvalgtsverv, foretakstillitsvalgtsverv. Men det er til høsten - først skal vi ha sommer og ferie!

Sommeroppgave: Rekruttering!

Jeg har imidlertid en liten oppgave til alle: Husk å verve nye medlemmer.

Jo flere farmasøyter som er medlem av Farmaceutene, jo sterkere stiller vi i møte med arbeidsgivere! At du er leder, skal ikke være noen hindring, vi organiserer farmasøyter i alle mulige stillinger.

Medlemstallet vårt er fortsatt økende, men vi har alltid plass til flere #verv-en-kollega-og vinn-et-gavekort

Ha en riktig strålende og ververik sommer, med kaldt hode, varmt hjerte og rene hender.

Sommerhilsen Rønnaug

PS Forslag til sommerlektyre: