Nytt ansikt i sekretariatet

dsc_6346.jpg
Jobber for medlemmene: Martina Pilskog har tatt over ansvaret for medlemsregisteret. Foto: Tore Rasmussen Steien

Nytt ansikt i sekretariatet

Martina Pilskog har tatt med seg sin brede kunnskap og kommet over fra arbeidsgiversiden for å gjør en innsats for våre medlemmer.

Etter å ha koordinert ­tariff­avdelingen i Virke i nesten ti år, har Martina ­Pilskog blitt ansatt som organisasjons­konsulent i Norges Farmaceutiske Forening med hovedansvar for medlemsregisteret og oppfølgingen av medlemmer og tillitsvalgte.
38-åringen er fra Sverige, men har bodd i Norge i 14 år, har funnet seg en sunnmøring og de bor med to barn og en katt på Sørumsand.
I Virke hadde hun etter hvert et bredt utvalg av arbeidsoppgaver og har alltid satt pris på å jobbe med mye forskjellig. Hun var med på å digitalisere listeutvekslingsprosessen i organisasjonen og forsynte forhandlerne med godteri på nattestid under lønnsforhandlingene.
— Jeg trives godt som potet og å gjøre litt av alt, sier hun som gleder seg til å tilegne seg nye evner og lære mye nytt i Farmaceutene.
Pilskog kjenner den norske organisasjonsverdenen godt, men har ingen dyp kjennskap til farmasi. Siden hun startet 12. august har hun dog lært mer og mer og synes hun har kommet inn i en interessant verden, og hun gleder seg til å være med og gjøre en innsats for farmasien og farmasøytene.
— Jeg skal gjøre mitt ytterste for å hjelpe medlemmene, smiler hun.
Generalsekretær Greta Torbergsen forklarer at Pilskogs hovedoppgave er å være bindeledd mellom sekretariatet og foreningens lokale og regionale ledd, og hun skal sikre at foreningen har høy kvalitet i CRM-systemet (utvikling og vedlikehold av medlemsregisteret).
— Hun er erfaren, omgjengelig, blid og serviceinnstilt, så dette blir nok veldig bra både for oss i sekretariatet og medlemmene våre, konstaterer generalsekretæren fornøyd.