Nysgjerrig på POA og pensjon?

pensjon_webinar2.png

Nysgjerrig på POA og pensjon?

Som følge av stor interesse i forrige runde gjentar vi kursene om POA og pensjon i høst og tilbyr tre gratis webinarer for alle medlemmer. Påmeldingsfrist 1. november!

 I samarbeid med Pensjonsordningen for apotekvirksomhet (POA) tilbyr vi i november tre ulike webinarer for alle medlemmer. Det blir grunnleggende om POA, POA og uførepensjon og Pensjonsforberedelse og POA (for deg født i 1962 eller tidligere). Påmeldingsfrist 1. november.

 

Webinar: Hva er POA?

Webinaret vil i løpet av to timer ta for seg hva medlemskapet innebærer for den enkelte. Webinaret tar for seg opptjeningen i ordningen, ulike pensjonstyper og litt om opptjening i folketrygden. Webinaret er gratis!

Dette webinaret arrangeres på to tidspunkt:

Webinar: POA og uførepensjon

Webinaret tar for seg de ulike alternativene dersom et medlem ikke kan jobbe, eller jobber redusert, som følge av sykdom eller skade. Vi synliggjør opptjening og hvordan uførepensjon påvirker den fremtidige pensjonen. Webinaret er gratis!

Dette webinaret arrangeres en gang:

Webinar: Pensjonsforberedelse og POA

Dette blir en fire timers gjennomgang for de som nærmer seg pensjonsalder. Webinaret vil gi en detaljert gjennomgang av opptjening, pensjonstyper og folketrygden. Den vil synliggjøre alle valgmuligheter som den enkelte får på ulike tidspunkt. Denne gjennomgangen tilbys kun de som er født til og med 1962. Bakgrunnen er at det har kommet et nytt regelverk for de som er født fra og med 1963. Webinaret er gratis!

For å kunne delta må du først ha vært med på ett av de to grunnleggende webinarene som tilbys 8. november.

Dette webinaret arrangeres en gang:

Mulig å kjøpe pensjonsberegning

Deltakeren på Webinar: Pensjonsforberedelse og POA har også muligheten til å bestille en individuell pensjonsberegning med veiledningssamtale. Denne koster kr 1.500,-, som må forhåndsbetales til Farmaceutene innen 9. november.

POA utarbeider da på forhånd en pensjonsprognose basert på opptjeningen som den enkelte har pr i dag. Pensjonsprognosen viser ulike pensjonsalternativer for den enkelte. POA innhenter all relevant informasjon, slik at du som medlem slipper det.