Nyheter

Onsdag 12. juni var SAN-Helse i fase-3-forhandling for Spekter område 10 (helseforetak med pasientbehandling).

I samarbeid med ekstern ­advokat får Farmaceutene styrket sin egen juridiske kompetanse.

Lønnsoppgjøret 2019 er i gang, og du kan følge utviklingen på våre nettsider.

HTV-gruppen og arbeidsgiver i Apotek 1 kom torsdag 6. juni til enighet i årets lokale lønnsoppgjør for Apotek 1.

SAN og Spekter gjennomførte sentrale forhandlinger om lønnsoppgjøret i NMD/Vitusapotek 6. juni, etter at det ble brudd lokalt. Det ble brudd, også sentralt, og neste stopp er Riksmekleren.

Etter en periode med lite ­aktivitet har en gruppe ­engasjerte ­studenter fra hele landet ­etablert nytt styre i Farmaceut­enes student­forum.

Norges Farmaceutiske Forening og Farmasøyter Uten Grenser (FUG) inviterer til feiring av den internasjonale farmasøytdagen. Det internasjonale temaet for årets feiring er «Safe and effective medicines for all"  og "Du eier legemiddelindustrien" tittel på markeringen i Litteraturhuset.  Farmaceutene deler som vanlig også ut prisen (til) Årets farmasøyt.

Hedmark krets avholdt årsmøte på Olrud ved Hamar 10.april 2019.
På dagsorden sto årsmøtesaker som valg, godkjenning av årsberetning, regnskap 2018 og budsjett 2019.

Mandag ettermiddag kom Akademikerne og Oslo kommune til enighet i mellomoppgjøret 2019. Etter en kort og målrettet streik som legger press på forhandlingene i 2020, er Akademikernes medlemmer i rådhuset tilbake på jobb tirsdag morgen.

- Oppgjøret har en økonomisk ramme som totalt gir en reallønnsvekst. Dette er vi fornøyd med. AFP har vært et krevende tema i forhandlingene, og vi skaper nå viktig trygghet og forutsigbarhet for mange av statens ansatte, sier leder i Akademikerne stat, Anders Kvam