Medlemsmøte 6.juni 2019

Medlemsmøte 6.juni 2019

NFF-O inviterer alle medlemmer ansatt i statlig sektor til møte i Norges Farmaceutiske Forenings møtelokale «1858» i Tollbugata 35 klokken 17:00 torsdag 6. juni.

Program

16:30
Registrering

17:00
Lønssamtalen - slik tenker arbeidsgiver

18:00
Moro med media?
"Ja, tenke det; ønske det; ville det med; -men gjøre det! Nei; det skjønner jeg ikke"
(Peer, tredje akt). 

19:00
Spørsmål og svar

19:15 
Møteslutt og felles avmarsj til middag

 

19:30
Middag på Der Peppern Gror

Påmelding
Medlemmer i NFF-O har fått tilsendt invitasjonsmail med påmeldingslenke. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Siste frist for påmelding er tirsdag 4.juni. 

Målgruppe

Medlemmer av Norges Farmaceutiske Forening ansatt i statlig sektor

Fagområde

Lønn, arbeidsmiljø og farmasi i massemedier

 

Læringsmål

Foredragene er ment å gi noen praktiske tips og innsikt i hvordan arbeidsgiver tenker når det kommer til lønn og hvordan man kan formidle farmasifaget i ulike mediekanaler.

 

Beskrivelse
Generalsekretær i NFF, Greta Torbergsen, snakker om lønnssamtalen og hvordan arbeidsgiver tenker. Foredraget er ment å gi noen praktiske tips og litt innsikt i hvordan arbeidsgiver tenker når det kommer til lønn.

Professor i samfunnsfarmasi, Universitetet i Oslo, Anne Gerd Granås, inspirerer til kontakt med media med foredraget ´Moro med media? «Ja, tenke det; ønske det; ville det med; - men gjøre det! Nei; det skjønner jeg ikke.» (Peer, tredje akt.) ´. I dette foredraget deler hun noen av sine erfaringer med å formidle farmasifag i ulike mediekanaler. Hjemmeleksen for deltakerne er å tenke gjennom følgende: Hva kunne du tenke deg å formidle? Brenner du inne med noe? Hvem er mottaker for det du har på hjertet? I fellesskap skal vi diskutere en eller flere egnede formidlingskanaler.

 

Foredragsholdere:
Greta Torbergsen - generalsekretær i NFF
Anne Gerd Granås - professor i samfunnsfarmasi, Universitetet i Oslo