Julehilsen fra leder

bilde_16.12.2019_12_02_16_2.jpg

Julehilsen fra leder

Det nærmer seg jul og årsskifte så jeg vil gjerne benytte anledningen til å sende alle medlemmer, gamle og nye, en liten julehilsen.

Jeg vil også benytte anledningen til å takke alle dere tillitsvalgte, både sentralt og lokalt, som gjør en formidabel innsats for foreningens medlemmer. Tusen takk! Uten tillitsvalgte har vi ingen forening.

Foreningen vokser stadig - vi er nå over 4300 medlemmer. Det er imidlertid fortsatt mange uorganiserte – så oppfordrer dere alle til aktivt å verve blant farmasøytkollegaer. Vi lever i en tid med raskt omskiftende arbeidsliv der et fagforeningsmedlemskap kan være en nyttig «forsikring for hjelp».

Mye spennende venter i 2020 – kanskje blir det året der vi farmasøyter får rekvireringsrett (influensavaksiner)? Vi krysser fingrene for at de folkevalgte ser folkehelseverdien i dette.

I løpet av 2020 blir de nye vedtektene, som vi vedtok i november, gradvis implementert. Jeg håper riktig mange av dere vil engasjere dere i interessegrupper, regionstyrer og distriktsgrupper – slik at det blir mye aktivitet lokalt.

Følg oss på våre nettsider, Facebook og/eller Instagram – så ser du mye av det som skjer både i foreningen spesielt og for farmasøyter generelt.

Ønsker dere alle en strålende jul og et riktig godt nytt år!

Hilsen Rønnaug Larsen, leder av Norges Farmaceutiske Forening