Farmaceutene har ny stabil forsikringspartner

tryg.jpg
God avtale: Generalsekretær i Norges Farmaceutiske Forening, Greta Torbergsen og direktør for partneravtaler i Tryg, Jan Olav Heldal, er glad for å ha fått på plass en god og langsiktig avtale som gir medlemmene gode forsikringer. Foto: Hanne Nessing

Farmaceutene har ny stabil forsikringspartner

Farmaceutene har inngått forsikringsavtale med Tryg Forsikring og lover gode tilbud til alle medlemmer og frister med spesielt gode studenttilbud.

Norges Farmaceutiske Forening har inngått avtale om forsikringer for sine medlemmer med Tryg Forsikring. 

— Vi har signert kontrakt med Tryg Forsikring. Tryg er en solid og veletablert samarbeidspartner som vi ser for oss vi skal ha et langvarig forhold til. Det er en stabil organisasjon som tilbyr gode priser over hele landet. Og så klart er de konkurransedyktige, sier en fornøyd generalsekretær Greta Torbergsen.

Senior key account manager i Tryg Forsikring, Turid Midtbø er også fornøyd med avtalen. 

— Vi ser frem til samarbeidet, og vi tror det blir bra for medlemmene, sier hun og legger til at en slik avtale med en stabil partner som Farmaceutene er viktig for dem. 

Kan bytte forsikring 1. desember

Farmaceutene har tidligere hatt avtale med Codan Forsikring som plutselig sa opp kontrakten i sommer. Codans avtale med Farmaceutene går ut 1. januar, og Tryg tilbyr forsikringer fra 1. desember. Medlemmer som har avtale med Codan behøver ikke være bekymret for at de mister forsikringen sin ved nyttår. Individuelle avtaler med Codan løper til de sies opp, men Norges Farmaceutiske Forenings avtale med Codan opphører 1. januar. Det betyr at eventuelle fordeler og rabatter som denne avtalen har gitt medlemmene, ikke lenger gjelder. Det kan da påløpe endring i prising på de enkelte forsikringer. Dette er nå utenfor NFFs kontroll. 

Torbergsen påpeker at medlemmene uansett står fritt til å si opp avtalen med Codan, og når som helst etter 1. desember kan de inngå ny avtale med Tryg. 

— Og hvis du som medlem ønsker å få tilbud fra vår nye samarbeidspartner og se hva den nye avtalen kan bety for akkurat deg, så må du gå inn på «mine sider» på farmaceutene.no og gi samtykke, minner hun om.

God for medlemmer, enda bedre for studentmedlemmer

Både Farmaceutene og Tryg er spesielt glad for å kunne tilby gode forsikringer til studentene. 

— Alle studenter som er medlem hos oss får med den nye avtalen gratis tyveriforsikring på telefon, nettbrett og sånne ting opp til 20 000 og de får gratis legeforsikring hvor du kan få lege på dagen, smiler Torbergsen som tror det er nyttig for farmasistudenter som har mye obligatorisk undervisning og kan for eksempel ha behov for sykemelding på kort varsel.

I tillegg påpeker Midtbø at studenter får en gunstig innboforsikring med priser ut fra hvor du bor. 

Andre medlemmer i Farmaceutene blir automatisk plusskunde hos Tryg og får rabatter på opptil 12 prosent på en rekke av de viktigste forsikringene som hus, innbo, bil og reise. I tillegg har Tryg flere gode helserelaterte forsikringer som Torbergsen tror mange farmasøyter vil sette pris på.