Faglig oppdatering - avtale med NITO

video-conference-5352757_1920_image_by_alexandra_koch_from_pixabay.png

Faglig oppdatering - avtale med NITO

Farmaceutene har inngått avtale med NITO, som gir våre medlemmer rabatt på NITOs kursportefølje. Dette gjelder eksempelvis kurs i prosjektledelse, bruk av excel, digitale møter, konflikthåndtering, kommunikasjon, og mye annet.

NITO tilbyr en rekke kurs innenfor IKT, ledelse og prosjektledelse, nettverk og personlig utvikling, arbeidsliv, politikk og samfunn, m.m.

Avtalen innbærer at Farmaceutenes medlemmer får 10 % rabatt på alle de kursene som NITO tilbyr "ikke-medlemmer". Dette gjelder uavhengig av om du får din arbeidsgiver til å betale, eller om du selv plukker opp regningen for kurset.

For å oppnå avtaleprisen må du legge inn en promokode + ditt medlemsnummer i Farmaceutene.

nito-logo-standard-gronn.jpg
 

Prosjektledelse - 10 studiepoeng

Vi vil særlig trekke frem kurset "Grunnleggende prosjektledelse - masternivå" ved OsloMet, som kun tilbys gjennom NITO. Her vil du kunne lære mer om å lede prosjekter, og bli tryggere i rollen som prosjektleder. Studiet kan inngå i en erfaringsbasert master i ledelse. Oppstart er allerede 7. september, og opptaket pågår nå.

Les mer...

Onlinekurs i sommer?

I kursporteføljen ligger det også en rekke gode onlinekurs. Hvis den norske sommeren slår til med "innevær", kan det kanskje passe med litt faglig påfyll. Blant kursene du finner er:

Promokode

For å oppnå rabatten må du benytte promokode, og legge inn ditt medlemsnummer i Farmaceutene.

Les mer her...