Bedriftbesøk til Curida

Bedriftbesøk til Curida

Kjære alle studenter!

Norges Farmaceutiske Forening inviterer farmasistudenter ved UiO og OsloMet til bedriftbesøk hos Curida i Elverum. Det blir en omvisning i produksjonslokalene. I tillegg vil dere få informasjon om Curida som arbeidsplass, hvilke avdelinger de trenger farmasøyter og hva de er ute etter når de rekrutterer.

Dette er en god mulighet for studenter som ønsker å jobbe innenfor industrien. Det er ingen hemmelighet om at Curida ønsker studenter lenger ut i studiet, da dere er mer aktuelle for rekruttering!! Grip derfor muligheten og ta deg en dag fri fra lesinga.

 

Tid: Onsdag 30. oktober kl. 07.00 (Oppmøte er senest 06.45. Bussen går presis kl 07.00)

Avreise er satt tidlig fordi det er mest aktivitet hos Curida på morgenen, i tillegg til at det blir en 2-timers kjøretur fra Oslo til Elverum.

Busstransport vil bli organisert til og fra Oslo Bussterminal. Nærmere info om oppmøte og avreise vil komme.

 

Om Curida

Curida driver leieproduksjon av flytende legemidler og næringsmidler. Fabrikken i Elverum har over 40 års erfaring fra avansert legemiddelproduksjon. Før Curida ble etablert i 2015, tilhørte fabrikken japanske Takeda, og før det norske Nycomed. Det var de ansatte ved fabrikken som sto bak etableringen av Curida, som i dag har 100 ansatte. Curida gjør produksjons- og utviklingsoppdrag for norske og internasjonale kunder, og har noen av verdens største legemiddelselskaper på sin kundeliste.

Curida eier også Ås Produksjonslab, som produserer tradisjonsrike produkter til norske apotek.

Curida har i tillegg kontor i Oslo Cancer Cluster. Selskapets visjon er å være et nasjonalt senter for industrialisering av medisinsk innovasjon.

 

Påmelding

Påmeldingsfrist er 23. oktober. Arrangementet er GRATIS for våre medlemmer, og inkluderer både bedriftbesøk, buss tur/retur og mat.

Påmelding er derfor bindende. Dersom du har meldt deg på og IKKE møter opp, vil en faktura på 250 kr forekomme.