Webinar: Pensjonsforberedelse og POA

pensjon_webinar2.png

Beskrivelse

Kurs: 21008

I samarbeid med Pensjonsordningen for apotekvirksomhet (POA) til byr vi våre medlemmer født i 1962 eller tidligere et gratis webinar om pensjonsforberedelse og POA. Dette blir en fire timers gjennomgang for de som nærmer seg pensjonsalder. Webinaret vil gi en detaljert gjennomgang av opptjening, pensjonstyper og folketrygden. Den vil synliggjøre alle valgmuligheter som den enkelte får på ulike tidspunkt.

Denne gjennomgangen tilbys kun de som er født til og med 1962. Bakgrunnen er at det har kommet et nytt regelverk for de som er født fra og med 1963.

  • Dette webinaret arrangeres torsdag 25. mars kl 12-16

For å kunne delta må du først ha vært med på ett av de to grunnleggende webinarene som tilbys 19. mars:

Mulig å kjøpe pensjonsberegning

Deltakeren på Webinar: Pensjonsforberedelse og POA har også muligheten til å bestille en individuelle pensjonsberegninger med veiledningssamtale. Denne koster kr 1.500,-, som må forhåndsbetales til Farmaceutene innen 8. mars.

POA utarbeider da på forhånd en pensjonsprognose basert på opptjeningen som den enkelte har pr i dag. Pensjonsprognosen viser ulike pensjonsalternativer for den enkelte. POA innhenter all relevant informasjon, slik at du som medlem slipper det.

 

Tidspunkt

Startdato: 25 mar 2021 - 12:00
Sluttdato: 25 mar 2021 - 16:00

Sted

Webinar

Fagområde

Pensjon

Læringsmål

Nødvendig kunnskap om POA for deg som nærmer deg pensjonsalder.

Påmeldingsinfo

Det er sendt invitasjon pr Questback med unik og personlig påmeldingslenke til alle medlemmer. Dersom du ikke har mottatt invitasjon, men ønsker å delta på arrangementet, send henvendelse til kurs@farmaceutene.no

Kursavgift

Kursavgift er NOK 0,-

Rett til fri

Dette er ikke et arrangemente som gir deg rett til fri hos arbeidsgiver. Du har likevel full anledning til å spørre om dette.