Regionsstyret Midt har gleden av å invitere til fagkveld med fysisk oppmøte! (Hurra!)

team-2044760_1920_bildet_er_tatt_av_here_and_now_unfortunately_ends_my_journey_on_pixabay_fra_pixabay.jpg

Beskrivelse

Arrangementet vil også bli direktesendt online (NB! Kun presentasjonene), for dere som ikke har mulighet til å ta turen til Thon Hotell Prinsen torsdag 25.11.

Det vil bli mingling og lett servering fra kl.18 med oppstart av faglig program fra kl.18.30.

På programmet for kvelden står aller først kortfattet info fra leder i NFF, Urd Andestad, og sentralstyremedlem Irvin Cehajik, og en liten presentasjon av oss i sentralstyret – hvem vi er og våre planer for aktiviteter i regionen.

Videre er temaet for kvelden Midt-Norges store e-helsesatsing; Helseplattformen og vi får besøk av Janne Kutschera Sund (Løsningsansvarlig på legemiddelområdet for Helseplattformen) og Kristine Lundereng (klinisk farmasøyt og fagekspert for Helseplattformen). På slutten av kvelden ønsker vi å legge opp til en samtale i forhold til hva Helseplattformen vil bety for deg og din arbeidshverdag, med spørsmål og problemstillinger dere fra salen måtte ønske dere svar på. (Vi håper også å få med oss en representant fra apotek og en fastlege som jobber med e-multidose til å kunne besvare spørsmål knyttet opp mot hvordan dette er tenkt i den nye løsningen.)

Janne og Kristine, sa en del om det samme under Farmasidagene, men hos oss vil snakke direkte til oss som skal bruke Helseplattformen og ha våre egne journaler der, og dere får dere en unik mulighet til å møte ekspertene ansikt til ansikt og stille de spørsmålene dere måtte brenne inne med. 

Ikke minst er dette en gylden anledning til å treffe farmasøytkollegaer på tvers av arbeidsplasser! Vi håper å se DEG! :) 

NB! Kun 50 plasser, så førstemann/dame til mølla - velkommen! :)

 

Hilsen fra Regionstyret Midt, Marko, Tamara, Fredrikke, Anne-Marie, Magnhild og Bård.

 

 

Tidspunkt

Startdato: 25 nov 2021 - 18:00
Sluttdato: 25 nov 2021 - 20:30

Sted

Thon hotel Prinsen, Trondheim

Påmeldingsinfo

Alle medlemmer i region midt har fått e-post om arrangementet med link til påmelding. De som vil delta eller se foredragene, men som ikke har fått e-posten kan melde seg på her: https://response.questback.com/norgesfarmaceutiskeforening/wblnwixhd7

Kursavgift